Nieuwe productiesite van Porto CRUZ in gebruik

La Martiniquaise, de eigenaar van de wereldleider Porto CRUZ, heeft een nieuwe productiesite geopend met een hypermoderne wijnmakerij en een gecentraliseerde bulkopslagplaats. Het project vertegenwoordigt een aanzienlijke investering in de portindustrie.

porto cruz

 

De in het noodwesten van Portugal, in Alijo, gelegen voorziening, omvat een wijnmakerij, met een jaarlijkse capaciteit van zes miljoen liter, en een gecentraliseerde opslagplaats voor 20 miljoen liter. Ze is omringd door de wijngaarden van de beroemde Douro-vallei, waar de druiven gekweekt worden die gebruikt worden voor de portwijnen.

“De passie voor portwijnen van La Martiniquaise gaat lang terug in de tijd. Deze investering in Douro zal ons engagement om de verkoop van Port te ontwikkelen en om de posities van Porto CRUZ wereldwijd uit te breiden, bekrachtigen”, aldus Sylvia Bernard, de internationale marketingdirecteur van de Groep.

porto cruz3

Eind juni huldigden de heer CAVACO SILVA, president van de republiek Portugal, de staatssecretarissen voor economie en landbouw en de Franse consul, deze nieuwe site in, nadat ze een rondleiding hadden gekregen op het domein, dat deel uitmaakt van het GRAN CRUZ-huis.

In zijn openingstoespraak verwelkomde de president van de Portugese republiek de investering van LA MARTINIQUAISE Groep in de Portugese economie en loofde hij de betrokkenheid van de groep in het promoten en ontwikkelen van de export van portwijn. Dit nationale evenement werd uitgezonden op de Portugese televisie.

porto cruz2

Sponsored Video