Gesponsord artikel: ING helpt toekomstige huiseigenaren

Op 3 oktober is het weer Open Huizen Dag in heel Nederland. Van Friesland tot en met Limburg en van Zeeland tot en met Groningen, stellen duizenden huizenverkopers hun huis open voor het publiek. Ideaal als je een huis wil kopen, maar nog twijfelt tussen verschillende huizen. Of juist als je voor het eerst een huis wil aanschaffen, maar nog niet weet of een koophuis wel iets voor je is. Dan kan de ING je te hulp schieten.

Op de Open Huizen Dag stelt de ING 60 banken open om toekomstige huiseigenaren ter wille te zijn als het gaat om advies, of misschien wel om direct een hypotheek af te sluiten. Zo ben je op tijd om het huis voor die andere geïnteresseerden weg te kunnen kapen en jouw droomhuis op de kop te tikken. Want niets is zo vervelend als je droomhuis net voor je neus weg te zien glippen.

De ING kan je op 3 oktober meteen vertellen wat het maximale bedrag is waarvoor je een huis kan aanschaffen, maar ook weet ze meer te vertellen over de omgeving. Zo kan de grootste aankoop in je leven een stukje minder spannend worden gemaakt door ervaren adviseurs die weten waar ze mee bezig zijn.

Met die kennis in je achterhoofd kan je tijdens de Open Huizen Dag beter op pad gaan en weet je meteen waar je aan toe bent en tot welke prijs je kan onderhandelen. Want neem maar van ons aan: De vraagprijs ligt hoger dan waar jij het huis voor kan kopen. Als je maar onderhandelt! Maar ook daar weten ze bij de ING alles van!

Dit artikel is gesponsord door de ING, maar is journalistiek onafhankelijk van hen geschreven.

Sponsored Video

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.