Tena Men introduceert druppel-bescherming voor de man

Hoe vervelend is het; Je bent in opperste concentratie, maar niets lijkt mee te werken. Je wordt gestoord door de deurbel, je GSM die maar blijft trillen, de drillboor bij de buren of de radio van een collega die net te hard staat. En net op dat ene moment dat alles en iedereen eindelijk een keer rustig is, voel je een bepaalde druk op je blaas. Of was het nu alleen de spanning?

Het is nog vaak een taboe, maar 1 op de 10 mannen boven de 40 heeft er last van: Ongewenst urineverlies. En zelfs 2 op de 3 mannen druppelt nog na na het plassen, en vaak terwijl je je handen inmiddels al weer gewassen hebt. 10% Van de mannen met druppelproblemen neemt altijd een reserve onderbroek mee, en 18,5% legt, jawel, een dubbel gevouwen velletje toiletpapier aan de voorzijde van de onderbroek, ter voorkoming van een natte broek!

Waarom daarvoor schamen of met noodoplossingen werken als het ook anders kan dacht Tena Menen introduceerde de ‘Protective shield’; Een onopvallende bescherming tegen het nadruppelen. Comfortabel, en niets om je voor te schamen!

Sponsored Video

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.