Oxbow komt met nieuwe collectie zwemkleding

Voor de nieuwe Lente-Zomer collectie 2014, ‘OCEANS’ genaamd, heeft OXBOW zich gericht op de sterke punten die het Franse bedrijf al vanaf de eerste dag een succes maakten: een origineel kleurenpalet, innovatieve doorlopende prints en iconische producten, waarbij boardshorts toonaangevend zijn.

71400548-image-2-md

De ‘OCEANS’ collectie is verkrijgbaar in twee series, Atlantic en Pacific, waarbij fans van het merk op een reis worden gestuurd langs de Atlantische kusten en Frans- Polynesië. De nieuwkomer dit seizoen is de Atlantic-serie die het visuele erfgoed weergeeft van de Franse marinewereld met al zijn typische eigenschappen: strepen, vintageletters en -nummers, die zijn overgenomen van surfwedstrijden. Met inspiratie uit de ultieme warme zomer, straalt de Pacific-serie een kleurrijker, exotischer en fleuriger gevoel uit.

71400548-image-4-md

Als symbool van de historische expertise van het merk, is de zwemkleding voor mannen verkrijgbaar in een reeks aan stijlen en lengtes. Er zijn twee duidelijke families in de ‘OCEANS’ collectie Lente-Zomer 2014. De boardshorts-selectie is met name favoriet onder surfers en heeft een opvallende platte ceintuur en een trekkoord rond de taille. De ‘Jam/Volley’-selectie is voorzien van een gaasvoering en een brede elastische ceintuur voor verbeterd comfort.

71400548-image-7-md

Zwemkleding van OXBOW is een reflectie van de unieke mix van kwaliteit en authenticiteit, gecombineerd met de historische oorspronkelijkheid van het Franse merk.

71400548-image-5-md

Sponsored Video