Gesponsorde post: De ING Community helpt me snel met vragen

De afgelopen week was extreem druk voor me, met drie concerten in 7 dagen. New Cool Collective featuring Mark Reilly van Matt Bianco en Toto waren in de vernieuwde 013 in Tilburg, en afgelopen vrijdag was ik bij Maxazine presents The Cool Quest in W2 Poppodium in Den Bosch. Gelukkig had ik het geluk dat ik bij alle drie de concerten op de gastenlijst stond, waardoor ik zo’n 200 euro heb kunnen uitsparen (want ik ging niet alleen natuurlijk). 200 euro overhouden is natuurlijk lekker, het is een mogelijkheid om 200 euro extra te sparen dus keek ik even op de site van de ING, die me tipte om eens verder te kijken dan alleen sparen.

Ik wist wel dat je naast sparen ook kan beleggen, maar ik moet eerlijk zijn dat het financiële wereldje vaak wat de moeilijk voor me is. Gelukkig heeft ING nu een eigen ING Community, waar je als particulier (of als zakelijk gebruiker), je vragen en tips kan uitwisselen met andere gebruikers. Zeker ’s avonds en in de weekenden, als de bank gesloten is, kan je je vragen stellen en het zou niet waar zijn als er niet innmiddels al veel andere gewone gebruikers ook al met die problemen haden gezeten. En iedere keer het wiel uitvinden is zonde, dus kunnen gebruikers elkaar helpen.

Het grote voordeel, zoals ik het nu zie, is dat de ideeën en tips van gebruikers komen. Ofwel niet de geëigende weg van een bedrijf dat alleen voor eigen parochie preekt, maar je krijgt er dus ook de extra opties als antwoord. De tips and tricks die andere gebruikers dus hebben gevonden. Ideaal zou ik zeggen!

Deze post is mede mogelijk gemaakt door ING bank.

Sponsored Video

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.