Prijzen voor XB2 Power Banks stromen binnen

Xtorm, fabrikant van mobiele laadoplossingen, is winnaar van de Red Dot Design Award 2017 in de categorie Product Design. Deze prestigieuze designprijs is uitgereikt aan de innovatieve XB2 Power Banks.

XB200+XB201+XB201De Red Dot Design Award is een wereldwijd erkende designprijs waar dit jaar 54 landen aan meedoen. De internationale jury, die bestaat uit 40 experts op het gebied van design, beoordeelt de inzendingen onder andere op innovatie, functionaliteit, kwaliteit en duurzaamheid. De Xtorm XB2 Power Banks zijn bekroond met de Red Dot Design Award omdat deze zich qua design onderscheiden van vergelijkbare producten op de markt.

De winnende XB2-lijn bestaat uit drie Power Banks, de Travel, Explore en Discover. Met deze back-up accu’s kunnen mobiele apparaten altijd en overal opgeladen worden. De innovatieve Power Banks zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen en hebben een capaciteit van respectievelijk 6700mAh, 10.000mAh en 17.000mAh.

De Power Banks uit de XB2-lijn hebben een weldoordacht design waarin innovatieve laadtechnieken zijn geïmplementeerd, zoals Quick Charge 3.0 en USB-C (Discover). Tevens is de uitneembare micro USB kabel erg handig, zo kan het oplaadkabeltje nooit worden vergeten en is het mogelijk om op elk gewenst moment een mobiel apparaat op te laden.

Onlangs ontving de XB2 lijn de wereldberoemde iF Design Award 2017. Met twee toonaangevende designprijzen op zak, belooft dit veel goeds voor de Xtorm XB2 Power Banks.

Sponsored Video

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.