Playstation 4: de 2014 must-have

playstation 3

Hij is alweer een tijdje op de markt: de PS4 van Sony. Sinds eind vorig jaar is het mogelijk om deze nieuwste telg uit de Playstationfamilie aan te schaffen. Veel mensen zijn echter nog wat afwachtend bij de lancering van een nieuwe console. Er zijn in het begin nog niet zoveel games en velen hopen dat de prijs nog wat gaat zakken. Maar misschien is het nu toch echt tijd om er eens een aan te schaffen, want de Playstation 4 is hard op weg om de must-have van 2014 te worden. Lees hier de belangrijkste redenen om voor een PS4 te gaan.

playstation 1

Inmiddels veel games beschikbaar, waaronder indiegames
Er zijn inmiddels veel games beschikbaar voor de PS4. Naast exclusieve content voor de grote franchises zijn er ook behoorlijk wat kwalitatief hoogstaande exclusives voor de Playstation verkrijgbaar zoals Infamous, Killzone en Knack. En Sony biedt ook ruim baan voor de zogenaamde indiegames. Kleine en goedkope, maar leuke games gemaakt door onafhankelijke ontwikkelaars.

playstation

Prijs blijft onveranderd, maar wel waar voor je geld
Als je wacht op de prijs die gaat dalen, dan kan je misschien wel lang wachten. Met een prijs van 399 euro heeft Sony de PS4 al honderd euro goedkoper in de markt gezet dan de PS3 destijds. Ook is de PS4 100 euro goedkoper dan concurrent XboxOne. De prijs van een nieuwe Playstation is dus eigenlijk best schappelijk. Als je online wilt spelen ben je net als bij de Xbox een maandelijks bedrag kwijt. Bij dit PlayStation Plus-abonnement krijg je wel aanzienlijk meer waar voor je geld. Toegang tot minimaal een game per maand, fikse kortingen, toegang tot bèta’s en speciale features en een aantal games voor PS3 en PS Vita.

playstation 2

Met het naderen van de herfst wordt het misschien wel tijd om te bedenken hoe je die lange donkere avonden door gaat brengen. Het spelen van grafisch adembenemende games op je fonkelnieuwe Playstation is daarbij een mooi vooruitzicht!

Sponsored Video