Sponsored Video: Bavaria 8.6, echt genieten

De tijd dat merken zich slechts focussen op één product ligt inmiddels achter ons. Een van onze oer-Nederlandse topmerken als het gaat om bier, Bavaria, heeft sinds enige tijd een stoere smaak geïntroduceerd met hun Bavaria 8.6. Bavaria 8.6 is voor de echte, stoere man en is robuuster dan een normaal pils. Daarbij ook heeft het biermerk uit Lieshout een eigen rockradio-station opgericht: 8.6 Rock Radio. Verwacht op 8.6 Rock Radio geen slappe muziek, maar alleen stevige rock.

mzl.rtretday.480x480-75-300x124

Op 8.6 Rock Radio kan je wat ruigere muziek verwachten, zoals Blur of Pink Floyd. Maar ook de oude surfrock van bijvoorbeeld The Beach Boys komt voorbij. Het radiostation is natuurlijk gevestigd in het oergezellige Lieshout, maar is wel internationaal georiënteerd. Zo is het dus mogelijk om muziek te horen die we hier in Nederland nog niet kennen, wat weer een leuke aanvulling kan worden op je huidige muziekkennis en -smaak. En daarbij pak je dan natuurlijk een 8.6, ook voor een nieuwe smaak.

Het is voor Bavaria ook een mooie aanvulling, aangezien het stoere rockstation perfect samen te voegen is met het steeds internationaler wordende imago van het biermerk. Bavaria heeft met het radiostation uiteindelijk ook een perfecte mogelijkheid in handen om haar luisteraars aan zich te binden en met de stoere stijl van het station zal dat geen probleem zijn. Bavaria 8.6 heeft zich de laatste tijd dan ook een steeds stoerder en hipper imago aangemeten en dat mag geweten worden. (Sponsored door Bavaria)

Sponsored Video