Exclusieve Habano nu verkrijgbaar in Nederland

HabanosVandaag om 9:00 uur zijn de zegels van de Exclusivo Paises Bajos 2013 sigaarkisten verbroken. Deze speciale Habano werd exclusief ontwikkeld voor de Nederlandse markt en is in beperkte oplage verkrijgbaar. De exclusieve Ramón Allones; de Robusto Corto wordt gekenmerkt door een volle en licht pittige smaak. Deze Habano is nu tijdelijk exclusief verkrijgbaar bij de Casa’s del Habanos en de Habanos Specialists in Nederland voor € 8,70 per stuk en € 217,50 per kist van 25 stuks. Over 2 weken tevens bij andere Habanos verkooppunten in Nederland.

Sigarenzaak

Ernst Wilmering van Habanos Specialist Hajenius showt de Exclusivo Paises Bajos 2013 in de klimaatkamer van sigarenspeciaalzaak Hajenius aan het Rokin in Amsterdam.

image005 (1)
Op de foto van links naar rechts Diederik Festen (Casa del Habano Amsterdam), Yvonne Litz (Casa del Habano Den Haag), Ernst Wilmering (Hajenius), Erik Boom (Cubacigar Benelux), Anneke Groot (Davidoff) en Hans Sijmons (Hajenius) in sigarenspeciaalzaak Hajenius aan het Rokin in Amsterdam.

Sponsored Video