Ushuaïa Beach Hotel zorgt wederom voor een fantastische Ibiza beleving

Ibiza, wie is er nog niet ooit geweest… het meest trendy eiland dat er is op het moment. Het eiland dat de harten van veel vakantiegangers heeft gestolen. Het is de meest trendy hotspot van dit moment en het wordt nog hiper, want naast fantastische feesten in de avonduren komt het relatief nieuwe Ushuaïa Ibiza Beach Hotel met een nieuw concept dat Ibiza voor altijd zal veranderen. Het Ushuaïa Ibiza Beach Hotel is dan wel een luxe hotel, maar wel een met de beste feesten in een prachtig design, allerlei comfort en VIP service. En het hotel staat dan ook nog eens langs één van Ibiza’s mooiste stranden.
armin van buuren
Ushuaïa Ibiza Beach Hotel bestaat uit twee delen: The Ushuaïa Club, met een spectaculair podium aan het zwembad, en The Ushuaïa Tower 2013, met een schitterend uitzicht op zee. In 2013 werd het hotel voor het tweede jaar op rij geselecteerd als Best Hotel Club van het jaar, en zeven van de party’s die er gegeven werden (Ants, Avicii, Le Grand Bazaar, Departures, Used & Abused, Luciano & Friends and Never Say Never) werden genomineerd in de categorie Best Party of the Year. Het hotel kreeg daarnaast ook nog een award in de categorie Architecture of the Year: Restauratie en/of verbouwing van een bestaand Hotel op de European Hotel Design Awards (het hotel is het voormalige Fiesta Hotel Playa d’en Bossa), evenals de Innovation Award van het Keytel boekingscentrum. Ook kreeg het hotel in 2013 nog genomineerd voor Best Use of Technology bij de Europese Hospitality Awards, een award die werd toegevoegd aan de lange lijst van erkenningen die het hotel in zijn korte bestaan toegekend heeft gekregen. Je begrijpt dat onze overtuiging niet puur is gebaseerd op wat we zelf meemaakten.Inmiddels hebben de beste dj’s van de huidige scene het hotel al vereerd met een show, waaronder David Guetta, Fatboy Slim, Avicii, Usher en vele anderen kwamen reeds langs op Ibiza voor het Ushuaïa Ibiza Beach Hotel, en om het nieuwe seizoen in te wijden, heeft het hotel de line-up reeds bekend gemaakt. Een line-up die belooft te verrassen met een spectaculair programma met muziek en visuele voorstellingen.
Kylie minogue
Dit jaar was niemand minder dan de Duitse Techno held Paul Kalkbrenner verantwoordelijk voor het openingsfeest op 24 mei. DJ-producer Sasha is nu al een klassieker in Ushuaïa na verschillende optredens vanaf de start in 2010. Sasha bundelde zijn krachten met Kalkbrenner op het openingsfeest. Een openingsfeest dat de zomer van 2014 inluidde, een die nog vele mooie avonden in het voren heeft. Avonden met namen als Hardwell, Armin van Buuren, Aviici, maar ook David Guetta, Snoop Dogg, Kylie Minogue en meer. Wie durft nu nog te beweren dat de bezoekers geen optredens kunnen verwachten, die barsten van de energie, prachtig vuurwerk, licht shows, mooie mensen, met een geweldig uitzicht op een van de mooiste stranden ter wereld…

Sponsored Video