River Island wederom partner van Movember

River Island kondigt met trots aan dat ze opnieuw de internationale charity en men’s health foundation, Movember steunen. Na het succes van de t-shirt collectie van vorig jaar zijn er drie even karakteristieke knitwear pieces ontworpen. Ieder ontwerp is verkrijgbaar in twee verschillende seizoenskleuren.

In de collectie zien we een tijdloos shirt in grijs en denim blauw, een shawl cardigan in khaki en navy en een coltrui in donkerpaars en zilvergrijs. Alle breisels zijn vervaardigd van hoge kwaliteit stof en op ieder model is subtiel de Movember snor geborduurd.

De Movember Foundation is een wereldwijde organisatie die zich inzet voor de gezondheid van mannen door middel van fondsenwerving en bewustwording. Deze fondsen leveren baanbrekend onderzoek en ondersteunen diensten die mannen helpen gelukkiger, gezonder en langer te laten leven. De stichting staat bekend om het aansporen van mannen om hun snor te laten staan in de maand november. Zo worden ze lopende reclameborden om de gezondheid van mannen te supporten. Mo Bro’s beginnen de maand gladgeschoren en starten daarna met het laten groeien van hun snor gedurende de maand.

Sinds 2003 hebben 5 miljoen mensen van over heel de wereld de Movember beweging gesteund en is er maar liefst 6 miljoen euro opgehaald waarmee meer dan 1000 initiatieven zijn gesteund. Deze investeringen richten zich op prostaat kanker, teelbalkanker, slechte geestelijke gezondheid en lichamelijke inactiviteit.

“We’re really pleased to be building on last year’s partnership and working on a new clothing collaboration with River Island. As well as sporting a moustache to raise awareness and funds for men’s health, Mo Bros can fully embrace Movember and look dapper in the process. River Island have really embraced the cause and we look forward to seeing lots of moustaches across the business during Movember”. Sarah Coghlan, UK Country Director, Movember.

30% van de winst zal worden gedoneerd aan stichting Movember.

Sponsored Video

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.