Gesponsord: T-Mobile brengt internetgemak in het buitenland

Al waar men tegenwoordig in heel Nederland het gemak ondervindt van mobiel internet, is dat in het buitenland nog niet zo vanzelfsprekend. Natuurlijk, het is er wel, maar voor een bezoekje in het buitenland dien je toch op zoek te gaan naar een betrouwbare WIFI-verbinding, aangezien de kosten van mobiel internet altijd nog de pan uitreizen. Tot nu dan, want T-Mobile komt met ‘Travel & Surf’: Het gemak van internetten in het buitenland tegen een voordelig tarief. Niet meer wanhopig de halve dag op zoek naar een stabiele WIFI-verbinding, of telkens over moeten springen van hotel naar hotel op je smartphone, maar gewoon de hele dag online. Dus ook in dat romantische parkje in Parijs of op dat gezellige terrasje in Barcelona.

De service van T-mobile is er voor een vaste lage prijs per periode, van incidenteel, een dag of weekend, tot 14 dagen, ideaal voor een zakenreis, een weekendje weg, of zelfs een dagje naar het buitenland. Het kan allemaal en door een minimale prijs kan je ook in het buitenland voordelig genieten van het binnenhalen van je mail, een whatsappje, even de weg zoeken via google-maps of de menukaart vergelijken met dat ene restaurantje dat je gisteren tegenkwam. En dat met het zelfde gemak als je thuis gewend bent.

wifiqueez

Al met al is T-mobile de concurrentie hiermee weer een stap voor gebleven, natuurlijk door het grote voordeel dat T-Mobile inmiddels wereldwijd vertegenwoordigd is in inmiddels 13 landen. Dit maakt dat het telecombedrijf een scherpe prijs heeft kunnen afspreken met de verschillende telecomproviders over de gehele wereld, en die sterke korting aan de consument kan doorvoeren. Al met al een overweging waard voor een ieder die graag voordelig en gemakkelijk wil blijven internetten in het buitenland. Dit artikel wordt gesponsored door T-Mobile, maar is redactioneel onafhankelijk geschreven.

Sponsored Video