Nieuwe ASUS notebooks en tablets speciaal ontworpen voor mobiel gebruik

Vandaag introduceert ASUS een reeks nieuwe producten:
· de Transformer Pad: een tablet en notebook in één;
· een nieuwe Chromebook-familie, supersnelle, gebruiksvriendelijke en betaalbare Chrome OS laptops;
· de Transformer Book Flip, een acrobatische laptop met een scherm dat in elke hoek tussen de 0 en 360 graden gedraaid kan worden.

ASUS Transformer Pad

Nieuwe ASUS Transformer Pad: tablet en notebook in één
De ASUS Transformer Pad heeft een mobiel toetsenbord waarvan de scharnieren verborgen zitten in het design. Zo kan het beeldscherm worden losgekoppeld van het toetsenbord zodat hij als tablet en als mini-laptop kan worden gebruikt. De ASUS Transformer Pad TF103C is verkrijgbaar in zwart of wit.
· De ASUS Transformer Pad TF103C is vanaf aanstaande vrijdag 20 juni verkrijgbaar in Nederland voor een adviesprijs van €279,-.

ASUS Chromebook

ASUS Chromebooks: snel, eenvoudig en secuur
De Chromebooks zijn beschikbaar in twee schermformaten; het 12 inch C200- en het 13 inch C300-model, en hebben een batterij die tot wel acht uur meegaat. Met een dikte van slechts 20 mm zijn ze zeer compact en draagbaar. Daarnaast zorgt de duurzame mat zwarte afwerking voor een luxe uitstraling. De Chromebook C200 is verkrijgbaar in metallic en de Chromebook C300 is verkrijgbaar in zwart. De laptops beschikken over krachtige stereospeakers en zijn uiterst geschikt om films op te kijken of muziek af te spelen.

Het Google-besturingssysteem Chrome OS geeft gebruikers veilig mobiele toegang tot Google web services en duizenden Chrome Web Store apps. Bestanden en documenten worden veilig bewaard dankzij de 100 GB opslag van Google Drive die gratis voor twee jaar wordt verstrekt. Installeren is ook super simpel: gebruikers hoeven zich enkel aan te melden met een Google Account.
· ASUS Chromebook C200 en C300 zijn verkrijgbaar vanaf begin augustus voor een consumentenadviesprijs van respectievelijk €279,- en €329,-.

ASUS Transformer Book Flip

ASUS Transformer Book Flip: een acrobatische laptop
De stijlvolle en betaalbare Windows 8.1-laptop kan in elke hoek tussen de 0 en 360 graden gedraaid worden. Hierdoor kan hij gebruikt worden als laptop, tablet of alles daar tussen in. De laptop komt in drie verschillende formaten: 13.3 inch, 14 inch en 15.6 inch. Met zijn zeer krachtige videokaart, processors en ASUS SonicMaster’s kwaliteitsgeluid, levert de laptop sterke prestaties en is hij uitermate geschikt voor zowel werk als entertainment en gaming.
· ASUS Transformer Book Flip is in Nederland verkrijgbaar vanaf begin augustus 2014 voor een consumentenadviesprijs vanaf €699,-.

Sponsored Video