Gesponsorde video: DJ Hardwell werkt samen met Vredestein

Vredestein is een samenwerking aangegaan met de Spaande autocoureur Carmen Jordá en onze eigen Robbert van de Corput, alias DJ Hardwell, voor de grootste online campagne van de autobandenfabrikant ooit: #ROCKTHEROAD. DJ Hardwell heeft zijn hit ‘United We Are’ speciaal voor Vredestein in een speciale ‘Vredestein remix’ gezet, die de bezoeker van de site nog een eigen remix kan meegeven. Met het zelf remixen van de ‘United We Are – Vredestein Remix’ kan je nu een luxe carbon fibre audio gear van Marshal winnen!

De autobandenfabrikant is onlosmakelijk verbonden met veiligheid en comfort in de auto en naast een stabiele wegligging met de banden, is het comfort ook met de juiste muziek in een comfortdriehoek te passen: Auto, banden en muziek op de achtergrond. Door de #ROCKTHEROAD campagne wil Vredestein ook de wat jongere rijder bereiken en hoe kan je dat beter doen dan via muziek!

Goede banden zorgen niet alleen voor een stabiele webligging, maar zorgen ook voor een goed comfort. Naast dat een goede band geruislozer is op de weg en in de auto, zorgt de juiste band ook voor een stukje betere schokdemping bij kleine oneffenheden en dat maakt het autorijden een stuk fijner. En bij een goed comfort hoeven de seakers in de auto ook minder hard gezet te worden om de muziek goed te kunnen horen en beleven. Een stuk fijner voor de oren en een stuk veiliger om het overige verkeer aan te horen komen. Plus een stuk minder overlast voor de auto’s voor, naast en achter je op de weg.

Samen met Carmen Jodrá en DJ Hardwell heeft Vredestein een perfecte mix in handen om de wereld uiteindelijk een kein stukje comfortabeler te maken.

Dit artikel is gesponsord door Vredestein, die echter geen journalistieke invloed heeft verworven.

Sponsored Video

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.