Gesponsord: Zlatan Ibrahimovic net als de nieuwe Volvo V90 klaar voor een nieuwe stap

Nu het Europees Kampioenschap voetbal vol aan de gang is, draait alles zo ongeveer om voetbal. Ik moet eerlijk bekennen, ik heb dit keer nog geen enkele wedstrijd gezien en volg het alleen maar in de krant en op internet. Wat ik wel weet is dat Zlatan Ibrahimovic na het EK stopt met zijn interlandcarrière. Het was groot nieuws toen Zweden onverwacht van België verloor, en Zlatan enkele weken eerder dan gehoopt zijn interlandcarrière aan de wilgen kon hangen. Een domper voor Zweden en hemzelf.

Ibrahimovic zagen we enkele weken geleden al voorbij komen in een commercial van Volvo en nu Zweden heeft verloren kan het Zweedse automerk niets anders doen dan de Zweden en de spelers blijven steunen. Een sombere vroeger terugreis naar Zweden was wat restte, maar gelukkig voor Zlatan was het comfortabel. Met vrouw en kinderen in de nieuwe Volvo V90 van Frankrijk via België en Duitsland terug naar Zweden, de plek waar hij vandaan komt.

Volvo heeft een prachtig eerbetoon gemaakt om Zlatan Ibrahimovic te bedanken voor zijn lange interlandcarrière die, als we Volvo mogen geloven, eindigt bij het ophangen van zijn laatste shirtje op zijn eigen Zlatancourt in Rosengård in Malmö.

Het geeft direct een mooie vergelijking tussen de nieuwe generatie V90 en het leven van Ibrahimovic. Beiden beginnen met een nieuw hoofdstuk in hun leven. Zlatan met het leven als oud-international en de Volvo V90 als nieuwe generatie V90, nadat deze in 1998 plotseling uit de range verdween. De V90 is nu terug, met 410 pk ter beschikking, die uit een stoere T8 Twin Engine wordt geperst. Daarbij kan je met de V90 een afstand van circa 50 kilometer geheel elektrisch en emissievrij overbruggen.

Dit artikel is gesponsord door Volvo, die verder geen redactionele invloed heeft uitgeoefend.

Sponsored Video

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.